За поръчки - ПРОМОЧЕК

За поръчки

Промочек – това е чекова книжка, включваща информация за различни „промообекти”, като магазини, заведения, развлечения и услуги- повече от 50 обекта.

  • Промочек БЪЛГАРИЯ  Home & Techno е с обекти със стоки и услуги за дома и офиса  с валидност до 31.12.2022г. – цена 20 лв.
  • Промочек ВАРНА Free Time & Shopping е с обекти за пазаруване, забавления и услуги  с валидност до 31.12.2021г. – цена 20 лв.
  • Промочек СОФИЯ Free Time & Shopping е с обекти за пазаруване, забавления и услуги  с валидност до 31.12.2021г. – цена 20 лв.

Всички включени обекти Ви предоставят отстъпки или промоционални предложения срещу съответния чек. При поръчка/ покупка в даден Промообект, предоставяте съответния чек и получавате указаната отстъпка!

Отстъпката се получава от Приносителя на чека, т.е. не е необходимо да носите цялaта книжка. Промочек Варна може да се ползва от няколко души- по интереси и желания! Вижте правила за ползване.

Нашата цел е да Ви осигурим разнообразие и информация, да улесним Вашия избор и да помогнем да спестите  пари и оптимизирате разходите си.

Разгледайте внимателно всички включени Промообекти. Планирайте си спокойно кои, кога, как и с кого ще използвате.

С една книжка Промочек  може да спестите между 100, 300, 500, 1000, 2000 + лв.

Промочек – цена 20 лв.

Тези обекти, които смятате, че няма да посетите- дайте съответните чекове на роднини, приятели, колеги и близки, за които биха били полезни.

Ако книжката Ви свърши – купете си нова!

В секция „Съобщение“ посочете кой вид Промочек желаете.
Пожелаваме Ви приятно прекарване на свободното време, шопинг и забавления!

За повече информация:

„ПРО ДИД“ ООД
e-mail: info@promochecks.eu
тел. 0888/246 098

Форма за поръчки:

Име и Фамилия (задължително)

Email (задължително)

Телефон (задължително)

Адрес (задължително)

Начин на плащане (задължително)

Количество (задължително)

Съобщение

Желаете ли да получавате новини за промоции и нови издания?
ДаНе